La cesta está vacía
BRILLIANT CORNERS, ORQUESTINA DE PIGMEOS

BRILLIANT CORNERS, ORQUESTINA DE PIGMEOS

PERFORMANCE > PERFORMANCE
Del 25/06/2021 al 26/06/2021

Precio: 10 €


 

Compartir publicaciónBRILLIANT CORNERS és una sessió de cinema i també una performance.

A la pantalla sobtadament s'obre una escletxa que permet als espectadors sortir a l'exterior perquè la pel·lícula continuï i es transformi en una creació col·lectiva.

A mig camí entre un joc corporal col·lectiu i la realització amateur d'una pel·lícula imaginada en temps real, sense càmera ni projector, Brilliant Corners busca provocar una amplificació de la percepció sensorial, de el temps i l'espai fins que nosaltres mateixes som la pel·lícula i la ficció comença a conspirar.

Els espectadors / participants recorren l'espai com si estiguessin fent una pel·lícula, mitjançant una successió d'enquadraments generats a partir de gestos coreogràfics senzills. Els sons de la ciutat ens proporcionen una banda sonora que és completada en determinats moments per la trompeta i paisatges electrònics de el músic que ens acompanya, inspirats en les composicions de el pianista de jazz Thelonious Monk.

Exterior i interior, llocs de pas i espais no transitats, petits detalls i empremtes gairebé invisibles, el barri i la vida quotidiana de l'entorn, tots apareixeran com plànols d'aquesta pel·lícula / performance que pren el caminar com seqüència rítmica en un temps cinematogràfic.

Creat per Orquestina de Pigmeos, Nil Gallego i Chus Domínguez, juntament amb Silvia Zayas. Amb la col·laboració de l'músic Pau Volt.
Co-produït per Festival TNT. Recolzat pel festival Salmon 2019 juntament amb El Graner, La Caldera i La Poderosa.
Cartell: Todojunto.
Presentat al Festival TNT Terrassa Noves Tendències. octubre 2020.
Agraïments: Elena Carmona, Cristina Riera, El Pricto, Ancor Miranda, Cristina Alonso, Monica Muntaner, Cristina Blanco, Amaranta Velarde, Elena López Riera, Bea Fernandez i Rubén Ramos.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS