La cesta está vacía
ACCIÓ LAB I, SESSIÓ 1 DIA 16 TALLER PERFORMANCE

ACCIÓ LAB I, SESSIÓ 1 DIA 16 TALLER PERFORMANCE

PERFORMANCE > PERFORMANCE
16/05/2021 - Hora: 11:00

Precio: 6 €


 

Compartir publicación11:00h a 13h Taller de performance per a públic familiar amb Rubén Barroso

RUBÉN BARROSO:

Educador de museus i centres d'art i cultura contemporània. Gestor cultural especialitzat en projectes d'art i cultura contemporània, educació i mediació en art i edició contemporània. Comissari d'exposicions i esdeveniments d'art i cultura contemporània. Crític i teòric especialitzat en art d'acció i didàctica de les arts artista intermèdia.

Places limitades.

AccióLAB és un projecte d'investigació i exposició que aborda les noves estratègies de l'art contemporani a partir de l'art d'acció i la performanceart, aquesta trobada expositiu reuneix una xarxa d'organitzacions europees plataformes i festivals com; PAS Performance Art Studies amb BBB Johannes Deimling, Performance Art Oslo amb Francisca Siegrit, ACCIÓN! MAD amb Nieves Correa i Abel Loureda o Pearshe amb Marita Bullmann entre d'altres. La mostra també compta amb obres per part dels seus majors representants en la qual participen artistes com Ana Matey i Isabel Lleó des del projecte ExchangeLiveArt, Denys Blacker amb Gresol o Mario Montoya i Lorena Izquierdo com a amfitrions des de la plataforma artística Diàleg Obert.


Dividit en dues sessions (primera sessió el 15 i 16 de maig, i segona sessió 19 i 20 de juny), el programa recull conferències, presentacions i tallers per part de les plataformes d'art d'acció més destacades en l'àmbit internacional, així com un cicle de performance i mostra d'obres per part dels seus directors i organitzadors.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS