La cesta está vacía
WHEREEVER THE MUSIC TAKES YOU II / WITH, D´AYELEN PAROLIN

WHEREEVER THE MUSIC TAKES YOU II / WITH, D´AYELEN PAROLIN

DANZA > DANZA
Del 11/06/2021 al 12/06/2021

Precio: 12 €


 

Compartir publicaciónPROGRAMA DOBLE SOBRE LA COREÒGRAFA AYELEN PAROLIN. Hora d'exhibició per determinar. Cada dia hi haurà exhibició de les dos peces, amb una pausa de 60 minuts entre les dos. Durada de cada peça: 30 minuts aproximadament.

Wherever The Music Takes You II, d'Ayelen Parolin & Lea Petra


Creat el 26 de febrer de 2019. Coreografia i interpretació Ayelen Parolin. Creació i interpretació musical Lea Petra. Producció RUDA asbl, Coproducció Les Brigittines, Le Théâtre National (Brussel·les), Home studio Les Brigittines, dansa Charleroi / La Raffinerie
Una obra sobre l'impredictible per a una escriptura que contraposa contenció i gaudi, ràbia i plaer, l'energia de l'excés i la «política de la relliscada». Aquest duo format per Ayelen Parolin i Lea Petra fa burla de l'època actual, en què triomfen la seguretat i els algoritmes predictius. En aquesta peça, l'impredictible és l'objectiu per seguir -de forma separada per a cada una- en l'elecció de les modalitats de treball i d'escriptura ... I que passi el que hagi de passar.


Whith, d'Ayelen Parolin (estrena en 2021)

Duo interpretat per Alessandro Bernarderschi i Éric Domeneghetty.
“Com a artista, sempre m’ha atret la foscor, la cara més fosca de l’ésser humà i, en particular, a tot allò que ens apropa a l’animal, l’idiota o la ingenuïtat de la infància.En aquest duo, m’agradaria iniciar aquesta “exploració” començant amb més precisió a partir de les figures del ximple i del pallasso, examinant la seva vulnerabilitat, insuficiència, absurditat, i el ridícul. No per representar-los, més aviat per situar-los dins nostre i utilitzar-los gairebé com una arma subversiva. Una arma les explosions de la qual poden ser un mitjà per obrir la ment obertament i explorar el riure i la comèdia”. A.Parolin.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS