La cesta está vacía
TEATRO AMAZONAS, D´AZKONA & TOLOZA

TEATRO AMAZONAS, D´AZKONA & TOLOZA

TEATRO DOCUMENTAL > ARTES VIVAS
Del 12/03/2021 al 13/03/2021

Precio: 10 €


 

Compartir publicaciónUn nou projecte de la sèrie de teatre documental Pacífic, que analitza les noves formes de colonialisme actual, aquesta vegada, a partir de dues gegantines instal·lacions culturals i esportives de l'Amazònia.
Aquesta és la proposta més nova d'una parella d'artistes amb especial interès per les formes documentals de teatre. Creen projectes conjuntament o per separat i han col·laborat amb diferents artistes, com la performer Sònia Gómez, el director d'escena Roger Bernat o la companyia de teatre documental mexicana Sargantanes Tirades a el Sol.


Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona, %u200B%u200BAzkona & Toloza, Théâtre de la Ville - Paris / Festival d'Automne à Paris, Théâtre Garonne - Scène Européenne, Marche Teatre / Inteatro Festival, i Antic Teatre de Barcelona.
Amb la col·laboració de DNA Creació 2019; Azala Kreazio Espazioa; Graner, Centre de creació - Mercat de les Flors; La Caldera Les Corts; Teatre L'Artesà; Teatre Gayarre; NAU, Centre de creació i residència; i Innova Cultural, promogut per la Fundació Bancària Caja Navarra i l'Obra Social "la Caixa".
Teatre Amazones és un projecte associat a LABEA, Laboratori d'Art i Ecologia.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS