La cesta está vacía
POPS MARÍTIMS 2020, 11 DE SETEMBRE

POPS MARÍTIMS 2020, 11 DE SETEMBRE

MÚSICA > Del mundo 

Compartir publicación
Descripción

El Pops Marítims celebra la seua quarta edició a l’espai d’arts vives La Mutant els dies 11 i 12 de setembre.

DIA 11: CALA VENTO  + EGOSEX + NOMEMBERS +  MERITXELL NEDDERMANN

PLAYLIST: https://open.spotify.com/playlist/71mMfr2sIhHo6aQtV4x1ey?si=mkXZeMsDT32RiDHJbuNSuw 

Torna al districte mariner un festival que es consolida com una proposta única amb la capacitat d’acostar músiques diverses.

En anteriors edicions vam tindre oportunitat de gaudir de propostes reconegudes per la crítica musical com és Rosalía (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés (2017), Dorian Wood (2018), Pony Bravo (2018), Enric Montefusco (2019), Niña Coyote eta Chico Tornado (2019) o els 121 Db (2019), entre d’altres.

Ara, Pops Marítims explora la relació entre les produccions culturals a les perifèries de l’Estat, un cartell amb procedències i influències diverses que es nodreixen a parts iguals dels  folklores i la contemporaneïtat.

Així doncs, aquest setembre podrem gaudir per primera vegada a València de la barreja de música popular i electrònica de Le Parody i Amorante, la fusió post-punk, pop i garatge de Futuro Terror, el pop de Sierra Leona i de Meritxell Neddermann, el trance jungle blues d’Egosex, a més d’artistes com Cala Vento, Soledad Vélez i Nomembers.

El Pops Marítims manté aquest 2020 les premisses ja anunciades en edicions anteriors: propostes qualificades i significatives en el context sociocultural, proximitat entre públic i artistes, i diversitat lingüística. Un cartell seleccionat amb cura per tal d’ apropar, en la majoria dels casos per primera vegada a la ciutat, sonoritats diverses, expressades i exposades d’una manera poc habitual.  Es recerca una relació amb la cultura de proximitat, oferint una programació i un espai amable, familiar, amb activitats culturals, tallers, espais per menjar i preus assequibles.

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS