La cesta está vacía
EL TERROR DE SER MUJER, CICLE DONA I TERROR 5 MARÇ

EL TERROR DE SER MUJER, CICLE DONA I TERROR 5 MARÇ

CINE > Miedo


 

Compartir publicaciónCICLE DE CINEMA DONA I TERROR: EL TERROR DE SER DONA, l'horrible vida que t'espera. Dos dies de durada, 5 i 6 de març. 6€ cada dia.

Dia 5: Xerrada + projecció de la pel·lícula "Thelma"

18 hores: Xerrada sobre la representació de la dona en el cinema de terror a través dels seus edats:dona jove, dona adulta (plena i fèrtil) i dona viatge (sàvia).

Repàs a les pors relacionades amb la dona que ens presenten les pel·lícules de terror. Reflexionem sobre el concepte de la mirada masculina en contraposició d'una possible MIRADA FEMENINA.

DONA JOVE Analitzem l'adolescència en els coming of age fantàstics en què els canvis hormonals i corporals típics de l'edat es representen a través de la conversió en el fantàstic: poders, dones llop, vampires, caníbals

DONA PLENA Analitzem la dona en la seva plena sexualitat i com aquesta defineix la seva vida a l'emmarcar-la en la societat dins de la dicotomia puta-verge.

DONA FÈRTIL Analitzem el procés de la maternitat des de l'embaràs a la sobreprotecció del fill amb la perspectiva malson de el gènere de terror, acarnissat amb el cos femení com a vehicle del mal.

DONA SABIA Analitzem la dona vella en el cinema de terror on apareix vinculada a la saviesa del sobrenatural per bé o per mal. Analitzem la figura de la bruixa com "dolenta de l'conte" deutora de la invisibilització de la dona vella en la societat.

19 hores: projecció de la pel·lícula "Thelma"

Dia 6: doble projecció

17 hores: Projecció de la pel·lícula "Prevenge"

19 hores: projecció de la pel.lícula "The love witch"

ESPECTÁCULOS DESTACADOS