La cesta está vacía
CERTAMEN COREOGRÀFIC FESTIVAL 10 SENTIDOS

CERTAMEN COREOGRÀFIC FESTIVAL 10 SENTIDOS

DANZA > NUEVAS TENDENCIAS 

Compartir publicación
Descripción

Des de 2015, el Certamen Coreogràfic 10 Sentidos és una trobada clau dins del programa anual del Festival 10 Sentidos. En cada edició huit creadors de dansa són seleccionats per la direcció artística del Festival, d’entre més de 300 propostes rebudes de tot el món, amb l’objectiu de destacar nous llenguatges i oferir nous paisatges en el camp de la dansa contemporània. El Festival 10 Sentidos aposta sempre per una programació on conviuen artistes consagrats i nous talents i esta trobada coreogràfica s’ha convertit en una plataforma referencial per a impulsar i projectar el treball de coreògrafes i coreògrafs emergents de tots els continents.

En la cita de 2020 es van a mostrar huit vibrants propostes de la dansa més actual de tot el món. Originalitat, qualitat i nous llenguatges de moviment seran les notes principals d’esta trobada que se celebra enguany en La Mutant. D’altra banda, el programa del Certamen 10 Sentidos 2020, en si mateix, guarda estreta relació amb el lema d’esta edició del Festival, ja que les huit propostes vénen de la mà de huit creadors i creadores jóvens del panorama internacional de la dansa.

A més, com cada any, el públic assistent podrà votar pel seu treball guanyador a fi d’atorgar este valuós premi honorífic.

D’altra banda, esta trobada coreogràfica pretén seguir la seua tasca d’impuls i llançadora de nous creadors i convida, un any més, a professionals de la dansa i l’escena, programadors de festivals i teatres, tant del panorama nacional com internacional, per a poder conéixer el treball d’estos talents emergents de la dansa actual.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS