La cesta está vacía
BERLÍN SÈRIES 2: tmrw>

BERLÍN SÈRIES 2: tmrw>

MÚSICA > Experimental 

Compartir publicación
Descripción

tmrw> és una sèrie de concerts i un segell de cassets / disquet -cassette / floppy disk label- que se centra principalment en la música experimental i improvisada. Els concerts, originalment organitzats en KM28 de Berlín, van començar com una extensió de les activitats de l'segell amb el mateix nom i es van convertir també en una sèrie mensual regular i un programa a Ràdio 4 (Polònia). L'enfocament de la sèrie s'ha desenvolupat amb el temps des de treballs de so relacionats amb cintes de cassets fins a una varietat de treballs electrònics i electroacústics, majoritàriament interpretats en sols o en grups reduïts.

Presentació de la sèrie pel curador Kamil Korolczuk.
Kamil Korolczuk - Artista de so que treballa amb dispositius sense entrada (no input devices), cinta magnètica, enregistraments de camp i retroalimentació acústica, qui, a més de concerts i enregistraments en viu, presenta obres sonores i programes per a ràdio (Cashmere, Kapital , Corax) i coordina el segell tmrw> tmrwlabel.bandcamp.com


Creadora de les imatges de Berlín Sèries Lena Czerniawska

INTÈRPRETS
Romain Bertheau enregistraments de camp i electrònica
Auguste Vickunaite & Nina Guo màquina de rodet obert o reel to reel tapi i veu
Adam Frankiewicz sistema d'àudio basat en microxip
o ie o no - no input electrònica i microcassettes

BERLÍN SÈRIES: Dues sèries destacades en l'àmbit de la música experimental realitzades a la ciutat de Berlín. La música improvisada, experimental, l'acústica i l'electroacústica seran les protagonistes per reflectir l'heterogeneïtat de les pràctiques que conviuen en l'escena de la ciutat: el reduccionisme, el noise i echtzeitmusik. En cadascuna de les sèries hi haurà una introducció per part del curador descrivint les particularitats de la sèrie i de la seva organització. Volem mostrar una visió panoràmica de les sèries de concerts de música experimental en diferents territoris, el seu dinamisme i estructura col·laborativa.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS