La cesta está vacía
BERLÍN SÈRIES 1: REFLEXIONEN

BERLÍN SÈRIES 1: REFLEXIONEN

MÚSICA > Experimental 

Compartir publicación
Descripción

REFLEXIONEN és una sèrie mensual de música experimental, majoritàriament d'improvisació lliure, comissariada i autogestionada des del 2018 per l'artista Lorena Izquierdo en col·laboració amb Diàleg Obert a la sala Loophole, situada a l'emblemàtic barri berlinès de Kreuzberg. En aquesta sèrie, la curatela és concebuda de manera artística i creativa, es vol unir sonoritats i textures, barrejar instruments que no solen escoltar-se junts -acústicos i electroacústicos- i crear combinacions inusuals, d'aquesta manera s'obren espais a nous sons i s'atén a l'heterogeneïtat de l'escena underground de Berlín, per no perpetuar estils i fer possible insòlites músiques.
Presentació de la sèrie per la curadora Lorena Izquierdo Aparicio.

INTÈRPRETS:
Casa Takahashi viola & Eric Bauer electrònica
Sofia Excepte saxo baríton & Lorena Izquierdo veu
WJM & Busato, Roberta WJM Andreucci electrònica & Marcello S. Busato bateria


Disseny de les imatges de Berlín Sèries Lena Czerniawska

Lorena Izquierdo Aparicio, poeta, vocalista i accionista, en les seves peces explora diverses vies a través de el cos, el so, l'espai, la poesia i els objectes quotidians, ja sigui en solitari, a duo o com a part de col·lectius en el que denomina poesia d'acció. També investiga teòricament sobre l'art experimental. La col·laboració amb músics de diferents formacions és una cosa que desenvolupa en profunditat durant aquests últims anys. Té la seva seu a Berlín i València on codirigeix %u200B%u200Bla plataforma de Diàleg Obert al costat de Mario Montoya.

BERLÍN SÈRIES: Dues sèries destacades en l'àmbit de la música experimental realitzades a la ciutat de Berlín. La música improvisada, experimental, l'acústica i l'electroacústica seran les protagonistes per reflectir l'heterogeneïtat de les pràctiques que conviuen en l'escena de la ciutat: el reduccionisme, el noise i echtzeitmusik. En cadascuna de les sèries hi haurà una introducció per part de l'curador descrivint les particularitats de la sèrie i de la seva organització. Volem mostrar una visió panoràmica de les sèries de concerts de música experimental en diferents territoris, el seu dinamisme i estructura col·laborativa.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS