La cesta está vacía
Pops Marítims 2020

Pops Marítims 2020

MÚSICA > Música



 

Compartir publicación




Descripción

FESTIVAL POPS MARÍTIMS 

El Pops Marítims celebra la seua quarta edició a l’espai d’arts vives La Mutant el 16 de maig de 2020.

CALA VENTO + MATEO KINGMAN + SOLEDAD VÉLEZ + LE PARODY + EGOSEX + AMORANTE + Y LA BAMBA + NOMEMBERS + SIERRA LEONA + MERITXELL NEDDERMANN

Escolta la nostra PLAYLIST

Torna al districte mariner un festival que es consolida com una proposta única amb la capacitat d’acostar músiques diverses.

En anteriors edicions vam tindre oportunitat de gaudir de propostes reconegudes per la crítica musical com és Rosalía (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés (2017), Dorian Wood (2018), Pony Bravo (2018), Enric Montefusco (2019), Niña Coyote eta Chico Tornado (2019) o la tornada dels 121 Db (2019), entre d’altres.

Ara, Pops Marítims explora la relació entre les produccions culturals a América en un context de revoltes i crisi i les perifèries de l’Estat, com a dinàmica comparativa i de posada en comú. Així doncs, el 16 de maig podrem gaudir per primera vegada a València del pop amb sonoritats andines de Mateo Kingman, la barreja de música popular i electrònica de Le Parody des d’Andalusia i d’Amorante des d’Euskal Herria, el folk pop d’arrels mexicans i nord americans de Y La Bamba, el pop de Sierra Leona i de Meritxell Neddermann, a més d’artistes com els catalans Cala Vento, la xilena Soledad Vélez i els valencians Nomembers.

El festival manté les premisses ja anunciades anteriorment: propostes qualificades i significatives en el context sociocultural, proximitat entre públic i artistes i la diversitat lingüística com a eix relacional. Al contrari que els grans festivals de masses, on els artistes queden sovint perduts entre tants noms, es recerca un altre tipus de relació amb la cultura, oferint una programació i un espai amable, proper, familiar, amb activitats culturals, tallers, espais per menjar i preus assequibles.

ENTRADA GRATUÏTA PER A MENORS DE 16 ANYS, sempre acompanyats d'un adult.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS